Instromen op school

Maak eerst kennis, loop een week mee en besluit dan of je wilt inschrijven

Kennismaken

Graag nodigen we je uit voor een informatief gesprek. Op onze school kun je het hele jaar door instromen. Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer een uur en is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kun je nader kennismaken met de mensen, de school en haar manier van werken. Deze gesprekken houden we gedurende schooltijd. Ook zullen we ingaan op de manier waarop je de school kunt ervaren tijdens de meeloopweek.

Wil jij zo’n gesprek afspreken?

De meeloopweek

In een meeloopweek draai je als student een week in de school mee. De meeloopweek is een mooie manier om nader kennis te maken met de school. Aan het einde van de meeloopweek houden we een evaluatiegesprek en daarin kunnen nog ingaan op specifieke vragen. Op basis van je informatie en ervaring kun je besluiten in te schrijven.

De inschrijving

Na het evaluatiegesprek kun je je inschrijven en bepalen wij samen jouw startdatum. Vanaf het moment van inschrijving zijn jij en je ouders ook lid van de Vereniging Sudbury School Amersfoort. Wat dat lidmaatschap voor je ouders inhoudt lees je hier.

Sudbury School Amersfoort is een particuliere school, we ontvangen dus geen overheidsgelden. Dit is noodzakelijk om onze vorm van onderwijs binnen de wet te kunnen uitvoeren. Voor een overzicht van de kosten voor zowel de meeloopweek als een schooljaar  lees je hier.